Hejsan ! Det är så skönt att ha full pumpkapacitet igång igen i strömmen. Precis lagom till ett abonnemang som vi hade inbokat. Det gör faktiskt stor skillnad med den andra pumpen igång. Den första fyller ju upp poolerna och den andra sätter skjuts på vattnet. Vi vet att många av er har väntat och längtat till denna dag. Vi kommer med stor sannolikhet att hålla öppet varje dag i November med eftersom det är så stor efterfrågan på kort. Om det skulle slå om totalt i vädret så förbehåller vi oss rätten att inskränka till helgdagarna men som det ser ut nu så är det bara att boka på. Fin fisk i bra kondition och storlek kan vi också bjuda på framöver och det kommer att finnas gott om  fisk kvar att starta upp nästa säsong med.

Nu har vi börjat att ta emot bokningar för nästa säsong och som det bokas på det verkar bli ett riktigt bra år för oss. Vi får tacka er alla för att ni återkommer hit år efter år det ger oss ett bevis för att vårt arbete med att sköta om anläggningen och fisket uppskattas. För vad vore vi utan er? Vi fortsätter att sätta fisk ännu några veckor eftersom efterfrågan är så stor. Flugfisket är för tillfället i alla fall lysande och fisken som sätts ut i vanliga put and take sjöarna denna vecka ligger på närmare 2 kg i snitt. Vi måste sätta ut fisk i specialsjöarna i stort sett varje dag. Det är ett tungt slit men det måste skötas på det viset. Det blir alltid en positiv feedback när vi kommer med fisken.

Det hände en kul grej vid strömmen i Måndags undertecknad jagade älg och gris tillsammans med övriga i jaktlaget. Vi hade fått upp en älgko med kalv mellan mjöldrängen och filkesjön. Hunden vallade ekipaget mot strömmen och killen som satt i tornet med sikt mot strömmen fick plötsligt se en flugfiskare som med en hiskelig fart kom springande längs med strömmen och strax därefter kom älgkon med kalv och hunden i full karriär. Kanske inte så kul för fiskaren men ett minne för livet fick han med sig.

Ha det hälsar Peter.