Vårt Fiske

Det som ger Harasjömåla en unik status är totalupplevelsen.

En fantastisk natur med många små sjöar på en begränsad yta. Lättillgängligheten med skogsvägar som gör att man lätt kan ta sig till vattnet. Iordningställda grillplatser, toaletter, vindskydd och bryggor vid varje sjö. Det är först och främst fisket som lockar alla typer av fiskare till Harasjömåla.

De flesta av våra besökare kommer för att fiska efter inplanterad regnbåge och öring. Rikliga och täta utsättningar av fisk gör att förutsättningarna att fånga något måste anses som mycket goda.

Vi tillåter inte camping och boende ute bland våra sjöar. Man tar sig lättast runt i området med bil. Men även cykel går bra. Det äger även sin charm att ta sig fram längst vandringslederna med ryggsäck och fiskeutrustning.

Harasjömåla erbjuder något för såväl nybörjaren som för proffset. Vi tillgodoser flugfiskaren, spinnfiskaren och metaren gammal som ung. Våra sjöar lämpar sig inte för vadning, så det räcker att man har vanliga gummistövlar ellerbkängor vid ett besök. Det finns gott om bryggor och kastplatser vid sjöarna och i ett 10-tal vatten kan man också hyra roddbåt.

Klicka här för att ladda hem prislistan i PDF

Klicka här för att se lediga platser


Harasjömåla Fiskecamp

Gillesnäsvägen 39
293 91 Olofström
Tel: 0046 – (0)454 – 470 50
Email: harasjomala@oktv.se