Ja, vågar vi tro på en mer normal hösttemperatur nu? Efter en egentligen fantastisk sommar på många sätt, så har vi ändå längtat efter bättre fisketemperaturer. Inte minst för Flugströmmen. De flesta för står att det är svårfiskat där när badtemperatur infinner sig, men långt ifrån alla. Trots det så ska man envisas med att absolut fiska där, när förutsättningarna för en bra upplevelse inte finns. Nåväl, kan det ha vänt nu?

Hittade ett mail idag som gladde oss oerhört. Det var ett par som fiskade i strömmen i helgen. Tänkte återge det här.

”Hej!
Jag vill bara tacka för en helt fantastisk dag i  flugströmmen igår med kanon väder. Fisken va väl på hugget på morgonen när vi började och fiska men jag skulle även säga hela dagen va fisken aktiv fast att de var så varmt igår.  gott om fisk där uppe. Super nöjda med denna helgen.
Mvh Rasmus & per Olsson”.

Vi har väntat på det här och hoppats att det kommer snart. Det har naturligtvis funnits några arga mail också under sommaren som gått. Vi känner inget behov av att dela dem, men just detta besked har vi väntat på, för det innebär att fisket vänder och blir normalt igen. Tänkte därför gå ut med det till alla er strömmenfiskare som gått och väntat och längtat. Vi går mot bättre fisketider…..

Håkan