Hej ! Jag har varit på fiske i Strömhult med gänget från dunkrokarnas vänner. En mycket trivsam upplevelse. Jag var mycket spänd på att få se detta strömvatten. Jag måste säga att det blev en positiv upplevelse både fisket och mest tack vare det trevliga gäng jag åkt med. Det enda minuset jag upplevde var övernattningen sovrummen var inte så kul. Det dög ändå bra eftersom det bara rörde sig om ett dygn. Så har ni inte varit där så samla ihop ett gäng och åk dit . Fisken var fin och kämpa glad. Tyckte  dock inte att det var någon  skillnad i storlek medelvikten låg på runt 2,8 kg ungefär som i strömmen och i specialvattnen. Jag kände mig lite stressad skulle arbeta på eftermiddagen så jag avvek innan de andra hade fiskat färdigt tror dock att de flesta fick ett par tre bågar med sig hem. Själv fick jag nöja mig med 1 fin båge. Ska bara tillägga att det även landades en hel del öring runt 2-3 kg det är no kill på dem. Men nu är jag hemma igen. Det blir en hektisk helg med mycket att  göra. Det är kul. Mindre kul var det att hitta en massa fångstjournaler som inte var införda det är fixat nu. Så att det ska stämma.

Hälsar Peter