Det har varit dåligt med rapporteringen från oss på den här sidan ett tag. Ber om överseende med det. Dagarna flyger förbi och det känns som om man inte hinner ibland. Vi har mycket att pyssla med och ärligt talat känner jag mig lite sliten.

Vildsvinen har återvänt till campingen och får de hållas så förvandlar de campingområdet till en potatisåker. Därför får vi just nu jobba både dagar och nätter. Var ytterst nära att skjuta ett vid 2 tiden i natt uppe vid stuga Ålen.

Vi vill upplysa alla våra gäster att inte bli nervösa eller rädda om det skulle smälla på campingområdet någon natt eller om ni skulle få se ett par figurer smyga omkring med bössor i full jakt mundering. Det är bara Peter och jag som leker Åsa Nisse. Tyvärr, så är vi tvungna till det.

Fisket flyter annars på bra. En del får jättebra och har ett strålande fiske medan andra klagar och lyckas inte alls. Det är med andra ord helt normalt. Visst önskar vi alla lite bättre väder, men annars får fisket betecknas som bra. 

Fick ett trevligt mail idag som jag tänkte dela här. Man blir alltid glad när någon lyckas.

Go morron!

Tänkte ge lite feedback från fisket i fredags (15/8). Det är
sällan vi har upplevt sådant fiske som vi gjorde i fredags.

Vädret var lite ostadigt sol varvat med kraftigt regn men
vad gjorde det för fiskarna vi fick var riktigt fina feta och med hela och fina
fenor och dom kämpade bra.

Vi fiskade vid Dammetsgyl, där var väldigt mycket folk (alla
platserna upptagna) som kom och gick och tror att dom flesta blev utan fisk för
dom hade inte tålamod att ”vänta” mellan huggperioderna.

Ett Tyskt par blev nästan av med sin fångst till räven som var väldigt närgången och hungrig, han fick jaga iväg honom med
hjälp av fiskespöt.
Tack
för en fin dag
Mvh
Markku
o Marja Ammesmäki

Tightlines!

Håkan