Dags för en liten rapport igen. Vi kör på för fullt. Det är rätt mycket semesterfirare i omlopp så det finns att stå i. Värmen har ju återkommit med besked, vilket naturligtvis sätter sina spår i fisket. Det är djupfiske som gäller dagtid och morgnar och kvällar är det lättast att komma till tals med fisken. Mete med powerbait har dominerat fångsterna de sista dagarna även om det fås på lite allt möjligt. Spinnfiskarna är väl de som har det kärvast.

Det är konstigt det där med drag och spinnare. En del provar hela arsenalen utan att lyckas, och så kommer det in någon annan som har tagit hur bra som helst med ett specifikt drag. Det gäller att hitta rätt.

Vi har bullat upp sjöarna med mycket fisk denna veckan. Dessutom har vi satt ut trofé fiskar igen i de vanliga P&T sjöarna. Allt för att optimera chanserna till bra fiske.

Flugströmmen är stängd tillsvidare. Försöket med att köra onsdagar och lördagar gick ju bra annars, men nu börjar tempen bli sån att det går knappt att fånga fisk där. Vi har ett gäng som absolut vill fiska där på tisdag, så det får de göra. Vill någon absolut haka på så är det fritt fram, men det blir väldigt svårfiskat.

Håkan