Tiden flyger fram. September har snart gått ifrån oss. Det har varit bra tillströmning av folk och vi har haft mycket att göra. Fisket känns bättre och bättre. Nu har det börjat fungera med streamerfiske igen. Skulle säga att vi befinner oss i brytningstider. Vi lämnar definitivt sommarfisket och går in i det riktiga höstfisket. Det kan fungera med både små och stora flugor lite beroende på vind och väder.

Även spinnfisket har börjat fungera riktigt hyfsat. Mete går också bra. Det fungerar alltså med de flesta metoder. Det känns positivt. Flugströmmen går också fint just nu. Det mesta känns positivt, förutom kanske att det regnar mer idag än under kanske hela året tidigare. Fast det är ju egentligen positivt det med. Vi behöver det verkligen. Men det är förstås inte så roligt för de som är ute och fiskar just idag.

Fått flera rapporter om att vita flugor i alla former har firat fina triumfer de senaste 2 dagarna. Kan kanske vara ett tips för er som är på väg hit. Det är ju bra bokat här även helgen som ligger framför.

Väl mött & Välkomna!

Håkan