Hejsan ! Det kom ett mail från en besviken fiskare som med all rätt tyckte att det var mycket skräp runt våra sjöar. Vi vill bara klargöra att det är ni som är våra kunder som står för nedskräpningen inte vi som jobbar här. Man tycker ju att någon känsla för naturen borde man väl som fiskare ha. Alla ni som röker och sprider fimpar och cigarettpaket omkring er hur tänker ni ? Alla ni som provar på att elda upp aluminiumburkar en gång för alla de brinner inte. Engångsgrillar är ett annat otyg som vi fått som straff för våra synder. Det är ändå bra att så många ändå reagerar på nedskräpning. Det finns kanske hopp.

Nu till något helt annat. Det är fortfararande fullt drag i verksamheten. Fisken hugger bra och det landas många sköna fiskar här nu. Vi har snart höstlov för våra barn som går i skolan. Det märks på bokningarna så försök att ligga ute i god tid ni som vill ha en stuga eller fiskekort till specialsjöarna. Det finns inte så mycket ledigt kvar. Fisksättningsbilen går just nu som en skyttel i området.

Ni har säkert noterat att vi haft besök av vildsvin på campen och jag skulle göra ett försök att skjuta en av marodörerna. För att inte våra gäster skulle bli rädda upplyste jag de flesta om planerna. Vid Stuga sutaren så hade grisarna bökat upp ca 30 kvm. Dansken som bodde där blev förvånad över astt höra att det var grisar som bökat. Han trodde att det var maskletare som grävt. Jag säger bara storstadsbor suck.

Hälsar Peter