Det har varit oförskämt bra fiske här några veckor nu, även om det naturligtvis finns de som inte har lyckats. Men den stora massan har haft riktigt bra fiske, och det märks på fångstrapporteringen. Det är ändå synd att så få rapporterar sin fångst. Speciellt i de vanliga P&T sjöarna. Flugströmmen har också gett väldigt bra med fisk, de flesta dagar. Vi hade faktiskt några i förrgår som klagade på att vi satte för lite fisk, medans vi hade andra igår som tyckte att vi inte behövde sätta mer fisk för det kryllade av dem. Inget man blir klok på med andra ord. I specialsjöarna har det varit rena rama sjösänkningen. Vi har haft några olika gäng som bott hela veckan och enbart fiskar i de sjöarna. De har fått mer än bra med fisk. De fyllde frysarna så vi fick sätta in 2 stycken till för att reda upp det.

Nu är ju insekterna igång på allvar, vilket är mumma för en flugfiskare, men det kan ju bli lite jobbigt med myggen som gärna kalasar på oss människor. Det har i alla fall tagits en hel del fisk på torrfluga senaste 2 veckorna, vilket är ljuv musik för en sån som mig. Så passa på alla sugna!

Testade att meta med de där gummibetena och doftmedel för någon vecka sen igen. Har skrivit om det tidigare här på hemsidan och vi har ett gäng långliggare på campen som i princip enbart fiskar med det. Det funkade hur bra som helst. Drog upp 3 stycken. Det förvånar mig att det kan fungera så bra, men det gör det uppenbarligen.

Nog om det! Vi har haft bråda dagar med mycket folk i omlopp och mycket att göra. Vi är ju inne i den, enligt mig, intressantaste fiskeperioden, så Varmt Välkomna!

Håkan