Så har då vädret bestämt sig för att regna i fatt flera månaders torka. Befarade att det skulle bli så till slut. Vädret nu för tiden verkar allt oftare fastna i absurditet. Antingen är det torka in absurdum eller så kan det aldrig sluta regna. Torrperiod eller regnperiod, de nya årstiderna….

Fisket verkar dock ha varit bra i regnet. De flesta får fisk på allt möjligt. Idag har jag fått rapporter om att spinnfiske lönar sig bra. Intressant! Det är ju inte så ofta det är bästa metoden på regnbåge. 

Enligt rapporter så är det också ordentligt huggsexa i flugströmmen idag. Ska bli intressant att läsa fångstjournalen.

Idag började älgjakten i området. Redan i första såten trillade 3 älgar. 2 tjurar och en kalv. Peter tillhör de lyckliga skyttarna med en fälld pinntjur. Jag har inte hunnit börja jaga ännu. Är väl slut innan jag hinner börja antar jag. Får väl nöja mig med vildsvinen…..

Håkan