Så var det dags för tävlingen imorgon. Många hör av sig om isläget, men vi kan försäkra att det inte är någon fara. Isen är idag ca 25 cm på Norra Bäckasjöarna. Naturligtvis är isen lite mjuk på ytan, men några cm ner kommer kärn-isen och den är fortfarande fin. För säkerhet skull så har vi märkt ut stopp vid in och utloppsbäckar. Man ska också tänka på att där det släpper först är inne vid kanterna och runt bryggorna. Isdubbar bör ni ha med. Vi kommer att ha med säkerhetslinor mm bara som en extra säkerhet. Många har frågat om vatten på isen, men det är i huvudsak torrt på isen. Så det är inte heller ett problem.

Det är mellan 50-60 personer anmälda. Receptionen öppnar kl 7.00. Alla åker först dit och löser ut sina fiskekort. Tänk på att det bara får vara max 3 personer inne i receptionen samtidigt. Startskottet uppe vid sjön går kl 9.00. Från receptionen är det skyltat vägen upp till Norra Bäckasjön. Följ skyltarna. Vi har tvingats stänga vägen dit på flera ställen pga en hemsk tjällossning. Det är på ett par ställen farligt att köra. Därför leder vi runt er så ni kommer in till tävlingen från Nytebodavägen mittemot ringvägen som går ner mot Mjöldrängen. Det kommer att bli lite svårt med parkering, så försök samåka där det är möjligt och corona säkert. När ni kommer fram till sjön så anmäler ni er vid Norra Bäckasjön, Övres, rastkoja.

Då det är så många anmälda, och vi tänker på corona säkerheten, så kommer tävlingen att äga rum på både Norra Bäckasjön, Övre och Nedre. Då kan alla sprida ut sig. Det kommer naturligtvis att finnas handsprit och även munskydd tillgängligt, men ni som har munskydd ta med er. Det gäller att vara försiktig speciellt vid anmälan och diverse köp. Tänk också på att hålla avstånd.

Vi kommer att sälja grillad korv och läsk på plats. Det finns även möjlighet att köpa diverse pimpelutrustning, maggot, räkor och powerbait.

Välkomna!

Håkan