Så var det söndag igen. Veckorna rusar på i rasande fart. Igår hade vi ett riktigt busväder. Ömsom sol och störtregn med starka vindar. Jag förutspådde trögt fiske men ack vad jag bedrog mig. Det rensades fisk som aldrig förr. Specialsjöarna då främst Hallagylet hade gett fantastiskt bra fiske. Jag pratade med två fiskare från strömmen som hade vänt ett tiotal fiskar var. Jag har fiskat i hela mitt liv och jobbat med fiske i 30 år. En sak är säker att fiske det blir man inte riktigt klok på. Det har utlovats varmare väder till nästa helg. Då har vi en ny fiskefest på gång (tror jag)

Jag ser med spänning fram emot att få kolla upp hur mycket pengar som har kommit in på vår insamling till Kallvattens kulverten. Det kan jag inte se förrän i morgon målet är att nå upp till 150000. Vill ni lägga ett bidrag så sätter ni in på vårt bankgiro och märker inbetalningen med ”kall vatten ”. Det verkar som om vi äntligen kommer att få kulverten på plats. Så att strömmen kan nyttjas optimalt hela somrarna och därtill få kallare vatten i odling och Mjöldrängen med. Därtill får vi varmare vatten där vintertid och får längre säsong och slipper besvärande isbildning. Med detta projekt på plats så är min gärning på Harasjömåla fullbordad.

Hälsar Peter.