Det svänger ovanligt fort i vädret. Från rätt bra is för några dagar sedan till öppet vatten på flera ställen idag. Det har ju varit rejält med plusgrader några dagar och samtidigt har det varit rejält blåsigt. Detta har gjort att isen har försvunnit med rekordfart på vissa sjöar. Så, idag har vi sjöar som är helt isfria och därmed helt fiskbara. I skrivande stund, så är i alla fall Västra Harasjön, Vielången, Stasjön, Dammets Gyl och Hallagylet fullt fiskbara och vi tror att det blir mer sjöar med öppet vatten närmaste dygnet.

Nu är det ju alltid osäkert på vintern och nästan hopplöst att förutsäga från dag till dag. Det räcker ju med en riktig frostnatt för att det ska lägga sig en ishinna på sjöarna, men vad vi kan se på väderprognoserna så tror vi inte det blir så denna veckan. Det innebär att det är fullt fiskbart de närmaste dagarna för er som är sugna.

Fiskekort löser ni via swishliggaren mitt emot receptionen. Hallagylet däremot behöver förhandsbokas och hängas ut. Skicka oss ett mail bara så fixar vi det.

Välkomna!

Harasjömåla