Vi upplever nog just nu det bästa fisket på hela året! Jag vågar påstå det. De senaste veckorna har varit oförskämt bra. Får hela tiden positiva rapporter även om en och annan misslyckas, naturligtvis. Det fina är att man får fisk på alla möjliga fiskemetoder, även om flugfiskarna verkar ha det allra bäst. Får också bekräftanden på att ,det jag skrev tidigare om landnära fiske, stämmer. Fick ett trevligt tack-mail häromdagen av Mörrumsprofilen Patrik Eriksson som lät enligt följande:
Hej på er!
Vill bara berätta att jag och Marcus  hade en fantastisk dag vid sjön! Stundtals riktigt bra fiske med pigga och fina fiskar. Instämmer med Håkans rapport om det strandnära fisket, helt överlägset !
Pratade precis med en annan person som var här för 3:e helgen i rad nu. Han påstod att fisken de 2 tidigare helgerna har börjat sitt födosök runt kl 10.00 och då riktigt nära land. Jag påpekade att han ju då kunde ta sovmorgon och inte vara ute i ottan. Faktum är att vi nu också går in i den tid då fisket kan vara som bäst under dagtid. Man behöver inte vara ute precis när det börjar ljusna.

Vi hoppas i alla fall att det milda vädret fortsätter ett tag till. Då förutspår jag en riktigt bra fiskemånad under November också. Nu ligger Oktober månads sista helg framför och vi är förväntansfulla på vad den har att erbjuda.

Varmt Välkomna!

Håkan