Så går vi in på andra premiärdagen i strömmen. Jag tror att gårdagen nog var en av de bästa premiärerna vi haft när det gäller att alla fick fisk och att mycket fisk drillades. Det började lite trögt direkt på morgonkvisten, men sen blev det desto livligare. Alla fick fisk och många fiskar vändes och returnerades. Totalt rapporterades 33 upptagna fiskar in med en snittvikt på 3,38 kg. Största fisken vägde 5,9 kg. Tyvärr är det någon som inte rapporterade sin fisk. Riktigt dåligt tycker vi. Det är obligatorisk fångstrapportering i strömmen.

Temperaturen har varit nere runt nollan natten till idag och här och var har det bildats sjok med en väldigt tunn hinna is, men det är inget som hindrar fisket. Den kommer också att försvinna under dagen. Så kör hårt!

Årets första fisk i knattedammen fångades i går kväll av två överlyckliga pojkar. När jag kom tillbaka från fisksättningen så möttes jag av 2 killar som springandes och skuttandes skrek, vi har fått fisk, vi har fått fisk! Det var deras första fångade fisk någonsin. Måste säga att det värmde mitt gamla fiskarhjärta.

Håkan