Så är då allt mailstrul över hoppas vi. Det visade sig att vår mailleverantör hade varit inne och gjort ändringar i inställningarna utan att meddela. Konsekvensen blev att alla mail vi svarat på sen någon gång jul – nyår inte gått fram. Även en del bokningsbekräftelser har inte gått i väg som de ska. Idag hoppas vi att de flesta har kommit iväg. Skulle ni sakna svar eller bekräftelser så hör av er igen. Vi finns tillgängliga på telefon mellan 8.00 – 12.00 vardagar.

Idag har vi lottat premiären i Flugströmmen. Ni som har fått plats har fått en bokningsbekräftelse hemskickad med mail eller ordinarie post. Tyvärr, finns det alltid några som inte får plats den dag de önskar eller överhuvudtaget. Vi beklagar det men tackar för önskat intresse. Vi skulle gärna sett att alla fick plats, men det funkar ju inte så.

Det finns dock i skrivande stund några platser lediga till söndagens fiske (5 Mars). De flesta slåss ju om fredagen och lördagen, medans söndagen inte är lika attraktiv. I alla fall, Är någon intresserad av de platserna så är det bara att höra av sig. Först till kvarn som man brukar säga.

Isarna är fina nu och tjockleken ligger runt 10 cm överallt. VI öppnar därför Stasjön och Lilla Kroksjön också för isfiske. Sjöar öppna för isfiske i nuläget är alltså Björngylet, Mellanbäckasjön, Södra Bäckasjön, Stasjön & Lilla Kroksjön. De finns anslagna vid kortautomaten och på receptionsdörren. Vinterfiskeregler hittar ni på hemsidan under vinterfiske.

Skitfiske på er!

Håkan