Hej på er ! Det var länge sedan jag fick tillfälle att skriva något inlägg. Jag har jobbat mestadels ute. Igår vid 5-tiden fick jag larm om att en röd bil stannat vid Norra Bäckasjön övre och ett antal personer hade börjat fiska där. Jag körde dit men de hade sjappat. De har kanske ett sjätte sinne. I lilla Vångagylet fick jag napp. Där stod det en silverfärgad Volvo parkerad och en typisk ”kompis”stod på sättbryggan och drog ett flöte fram och tillbaka. När jag frågade efter hans fiskekort så hade han inget än hans kompis hade kört för att fixa det. Förövrigt med en röd bil fast han var ju ensam i den så det var ju inte den som varit vid N Bäckasjön . Han fiskade inte han ställde bara in djupet på flötet så länge medan han väntade på sin polare, dessutom hade han som alltid precis anlänt .Han hade även lyckats med att undgå se skylten med hyrsjö som stod ca 4 meter sidan om hans bil. Jag rekommenderade honom starkt att omedelbart av sluta sin aktivitet vid sjön om han inte ville betala 8900 kronor, vilket han inte ville. Upplysningsvis hade den sista swish inbetalningen  gått in 15 30. Blir man trött eller!

Idag är det kallt så det räcker och jag hade sålt halva Harasjömåla för ett par långkalsonger. Det kan bli lite tjurigt fiske om kylan håller i sig. De få tappra som trotsade nordanvinden såg ut som väl påpälsade eskimåer. Vi har i stort sett fullbokat nästa helg och det bokas på friskt. Så det gäller att vara ute i god tid för det är många som tar hemma semester i dessa tidevarv.

Ha det hälsar Peter.