Hejsan! Idag är det lite lugnare i receptionen. De flesta köpte kort igår och är ute och fiskar. Det var full rulle vid knattedammen igår massor med ungar som tålmodigt väntade på napp. Jag satte ut lite extra fisk där i går kväll till allmän glädje ibland knattarna. Jag fick göra en snabb utryckning till Mjöldrängen där en båt inte gick att låsa upp, det visade sig att det satt två lås på den ett till att hålla fast kedjan och ett som låste den. Det löste sig snabbt och smidigt. Jag körde till strömmen och tog listan det var bara 10 fiskar registrerade på ett abonnemang. Det verkar mycket märkligt. Det hängde inga fiskar på kojans vägg men det rök fortfarande ifrån eldstaden. Kanske har vi haft påhälsning igen. Det har ju varit lugnt länge. Jag får väl ta och mobilisera våra resurser igen om det skulle visa sig att så är fallet. Jag ska ta ett snack med dem som fiskade där igår.

Hälsar Peter.