Det är inte klokt vad tiden springer. Nu är det en ny helg framför. Här har vi bråda dagar med mycket att fixa och vi är i full gång med förberedelser för nästa säsong. Det bokas redan på bra för 2022. Roligt! Det blir inga prishöjningar på fiskekort till nästa år, men lite höjningar på stugor, camping etc. Elen för våra långliggare tvingas vi höja tyvärr. Dagens elpriser har ju blivit vansinniga här i söder.

I alla fall, Det börjar lugna ner sig med folk på helgerna nu. Det är mera normalt. Märks att säsongen går in i slutfasen. Dock, ska vi inte klaga. Det har varit en fantastisk säsong med tillströmningen av folk och det är inte dåligt nu heller, men toppen är nådd och vi märker att det dalar. Än så länge är det milt och fisket får betraktas som bra, även om det vissa dagar inte är så.

Rapporterna de senaste dagarna har varit att fisken generellt går djupt, förutom vissa aktiva perioder då den söker föda nära land. Även i strömmen står fisken på botten och man bör söka den där just nu. Så, vinterbona inte fiskegrejorna ännu, utan passa på och lufta spöna innan vinterkylan sätter in.

Varmt Välkomna!

Håkan