Och så kom värmen….

Bra med folk på Campen i helgen och även ute vid sjöarna, vissa tog bra med fisk och andra fick ingenting.

Kan säkert vara värmen som spökar. Flugor som fungerade bra i helgen har varit vita Bobby, torrfluga har med varit bra.

Det har hänt mycket här i helgen. Fick samtal till receptionen att det var 2 ”snubbar” som var och metade i Mellanbäckasjön vi körde dit men dom han smita innan vi kom fram men visste redan vilken bil dom hade så vi lyckades ta dom borta vid Nedre Bäckasjön och dom hade lyckats sno med sig 8 fiskar, 2 regnbågar och 6 öringar.

Inte nog med det, en av dem hade swishat för ett ungdomskort men är Vuxen!

Allt är polisanmält och vi håller bra koll i sjöarna nu och är tacksamma för alla ni som ringer och tipsar oss. Vi tar gärna emot tips på när ni ser något misstänkt ute vid sjöarna det går bra att ringa till receptionen när vi har öppet 0454-47050 och vi har även ett jour nummer 0454-47031.

En annan sak som hände var att några ringde hit och ville fiska i en av våra specialsjöar men det fick dom inte då det är förhandsbokning på dom fiskekorten. Senare på eftermiddagen anländer gänget och skriver in sig i swishliggaren och kör till en av våra Put & take sjöar. Idag, Söndag fick vi in ett samtal om att några har varit i Hallagylet och brutit upp ett lås till en av båtarna och fiskat där. Beskrivningen vi fick på gänget stämmer för vi såg när dom skrev in sig i swishliggaren.

Hoppas alla har en fin nationaldag!

Personalen i Harasjömåla