Hej Det har varit ganska så turbulent och lite kaotiskt denna vecka. Så fullt upp att vi inte hann med att göra något inlägg. Jag var själv hos läkare för kontroll av hälsan hade ont som bara den i höger sida när jag andades. Det  var som tur var en inflammerad muskel tänk att jag fortfarande har en del sådana kvar.Efter två dagars vila är jag åter på banan. En som nog inte var riktigt  på banan var en dansk herre i  60 års åldern han fiskade i Mjöldrängen i Måndags. Jag frågade honom lite förvånat artigt ” hur fanden kom du hit? ”Jeg körte över broa inga problem” blev svaret. Nästa dag fick han kallelse hem till Danmark han satt visst med i någon corona-krisgrupp där i Kommunen. Snacka om att ha noll koll och ett jäkla dåligt sätt att förhålla sig till rådande situation.

Vi har nu dragit ner på våra öppettider och vi är alla permitterade till 60%. Får hoppas att det räcker. Dena vecka har det satts ut fisk i Stasjön, Lillla Kroksjön, V Harasjön, Vielången och Mellanbäckasjön. Dessutom har vi fyllt på i våra specialsjöar.Nästa vecka så sätter vi i alla sjöar inför påsken.

Jag vill passa på att rikta ett tack till alla er som erbjuder er att hjälpa till här. Det finns många härliga människor där ute. Med er hjälp så klarar vi det här. Det är bara att bita ihop och hänga kvar envist likt en pitbullterrier.

Ha en skön helg hälsar Peter