Hejsan! Tiden flyger och vi med den,snart är det jul och ett nytt år står för dörren. När man summerar den gångna säsongen så finns det inte många ljuspunkter där och man hoppas innerligt att vi inte får uppleva ett sådant år igen. Vi har laddat upp med fisk inför nästa år som aldrig förr. Det är lite skakigt på fiskmarknaden just nu och det tar nog något år innan det är balans i utbud och tillgång igen.Vi klarade oss ändå undan med andan i halsen utan större katastrofer i odlingen. Tack vare vår kallvattens-pumpning.

Tänk på att det är en fin julklapp att få ett presentkort gällande på Harasjömåla. Vi finns här på vardagar från klockan 8-12 och det går att nå oss på 0454 47031 för bokning av presentkort. Eller så slänger ni iväg ett mail. Så fixar vi det.

Det finns också möjlighet att hyra stuga över nyår. Det är ju många av våra fyrbenta vänner som lider oerhört av okynnes-smällandet inför nyår. Här är det lugnt på den fronten. Jag kan ju inte garantera att det inte skjuts något vid midnatt men övrig tid råder frid. Så känner ni för ett lugn nyårshelg är det bara att höra av sig till oss.

Nu är det underhåll som gäller för oss. Alla stommarna till de bryggor som ska bytas är spikade och ska nu läggas ut vid respektive sjö i vänta på is. Båtarna ligger nu tvättade och klara och inväntar våren. Vi har satt upp elstaket runt dammarna i odlingen för att hålla uttern borta. Även stugorna gås nu över och fixas till.

Vi har fått in rapporter om en blå minibuss polskreggad med fyra män som ful-fiskar . De har observerats i Mjöldrängen, Björnagylet och Dammetsgyl där de spinnfiskat troligtvis utan kort. De har blivit tillsagda av våra kunder men verkar inte villiga att ta till sig infon. Jag vill gärna få in information om denna bil . Så har ni sett den och kan lämna bilnr eller märke så hör av er. Likaså om ni ser den ring 0454 47031 direkt så att vi har en chans att stävja ofoget.

Ha det så juligt          Hälsar Peter