Så har en ny vecka inletts. Det finns inget bokat i strömmen denna veckan förrän till helgen. Därför stänger vi den. Vattentempen är idag 18 grader vilket egentligen gör att det går utmärkt att fiska där, men det är inte lönt att ha den öppen om ingen vill fiska där. Finns lite bokat på lördag och söndag så då kör vi som vanligt. Det finns platser lediga då om någon är intresserad.

Det har varit några som tyckt att de bör ha kompensation för dåligt fiske i strömmen förra veckan. Det funkar inte så. Vi försöker vara så ärliga som möjligt och går ut och avråder folk från att fiska när vi vet att det blir svårt. En del hörsammade det och avbokade eller ombokade. Det är helt ok. Man får då pengarna tillbaka. Men att i efterhand komma och kräva kompensation det går vi inte med på. Den som fiskar har ju också ett ansvar och gör ett val. Jag förstår inte heller vana fiskare som inte begriper att man bör hålla koll på temperaturer och väder inför sitt fiske?

Vårt sätt att nå ut till er alla sker här via hemsidan och facebook. Det är vårt främsta verktyg. Att sitta och ringa runt till alla som bokar funkar inte. Vi gör det ibland när det är överkomligt och tiden finns, men det åligger även den som bokar att hålla lite koll. Jag tycker man borde vara så pass intresserad i alla fall. Ett telefonsamtal till oss för att få reda på läget är allt som krävs. Nog om det.

Annars kör vi på som vanligt. Fisket skulle jag vilja beteckna som bra just nu. Vi har inte många gäster, tyvärr. Det finns också en hel del ledigt under midsommar för alla er som inte bestämt var ni ska fira. Varmt Välkomna!

Håkan