Just nu ligger det is på alla sjöar som inte går att gå på, vilket gör att det inte är läge att fiska hos oss. Vi får en del förfrågningar och har även haft några som åkt hit i tron att det går att fiska. Peter skrev ett inlägg vid nyår om att det gick att fiska och det var då det. Sen dess har läget förändrats. Det har frusit om nätterna här upp nu i början av januari och det räcker.

Det är vanskligt att förutsäga isläget från dag till dag. Vi kan ha öppet vatten och fullt fiskbart den dagen vi skriver ett inlägg, men så går det under nollan på natten och då ligger det ett tunt islager på alla sjöarna morgonen efter, och då är det kört. Det är omöjligt för oss att veta med det vädret vi har nu. Smhi går ju inte att lita på heller.

Receptionen har telefontid mellan 8-10 på vardagar. Ring upp till oss och fråga innan ni sätter er i bilen och kör hit så ni får aktuell info. Inför denna helgen så kan vi konstatera att det blir inget fiske. Dessutom lovar de kallare väder nästa vecka. Vi får se vilket håll det går på?

Så är det också dags för lottningen till premiären i Flugströmmen. Vi kommer ta tag i det nästa vecka. Därför, ni som inte skickat in ansökan ännu, nu är sista chansen. Skriv ett mail till harasjomala@oktv.se med önskemål om vilken/vilka av premiärdagarna ni vill vara med och lottas (1,2 el 3 mars), samt namn och fullständig adress.

Väl mött framöver!

Håkan