Så är det dags att försöka stjäla några minuter för ett inlägg här på sidan. Svårt hinna med det också med den ständiga ruljangsen av folk. Vi har haft en fantastisk påsk, som fortfarande pågår för fullt, med fint väder och mycket folk i omlopp. Det har fångats väldigt mycket fisk. Jag fick tömma rens-tunnan 5 gånger under gårdagen. Bra vikter och bra fighter också. Verkar som om de flesta har fått fisk. 

VI hade ett gäng i stora Kroksjön i går som fick full pott allihop på Tasmanian Devil. Inga dåliga fiskar heller. Det fanns fisk upp mot 4 kg. Riktigt lyckliga med andra ord.

VI är också lyckliga att säsongen är igång. Det har varit roligt att träffa alla igen och helgen har varit smärtfri så här långt. Lite intermezzon förekommer alltid men inga katastrofer. Man känner sig lite ringrostig så här i början när det blir tryck.

Lite besviken på gårdagens gäng i flugströmmen. Inte de som rapporterade sin fisk, men de som inte gjorde det. Det måste ha tagits mer än det som rapporterades. Tyvärr, är det många som inte rapporterar sina fångster, speciellt i sjöarna. Även om det är frivilligt så tycker man att när man ändå rensar sin fisk i renseriet, så kan man väl skriva in den också.

Nåväl, helgen fortsätter och så gör fisket.

Varmt Välkomna!

Håkan