Det är jäkligt märkligt vad det plötsligt ger dåligt med fisk i strömmen. Antingen så ger man fasen i att fylla i journalen eller så har vi ett nattligt svinn på mycket fisk där. Vi har nu aktiverat våra kameror igen för att få en bild av om det pågår något skumt där. Vi satte 33 fina bågar till gårdagens abonnemang. Endast 9 st var införda i fångstjournalen. Vi satte lika många i igår till idag så jag väntar på rapporten ifrån dagens fiske. Någon hade sett 4-5 döda fiskar i Vielången vid sättbryggan. Jag fick pejl på att det hade varit en syrgasincident vid sista utsättningen ett mindre antal fisk hade då dött. Jag lovade att ta upp och forsla bort de döda fiskarna. Glömde tyvärr bort det på kvällen igår hoppas att jag minns det i kväll. Jag var en stund och metade efter abborre i Tuesjön mellan regnen. En fin abborre på ca 0,5 kg blev det och jag tog därmed upp min första storabborre i år. I dag är det lugnt på campen och vid vattnen

Hälsar Peter