Hejsan! Vår insamling tickar på vi är nu uppe i 33000 tkr. Jag sänder varma tankar till alla er som skänker till detta behjärtansvärda projekt. Dessutom fick vi offerten minskad med 7500 kronor. Det finns många som kan ge en slant många bäckar små ger oss en kall å. Så fortsätt i samma anda vi har ungefär 14 dagar på oss att få ihop summan.

Vi hade en uppmärksam fiskare i strömmen  som upptäckte att någon hade glömt kvar sin ryggsäck och jacka där efter att ha rådfrågat mig så togs utrustningen till fiskecampen för säker förvaring här. För säkerhets skull så skrevs det en lapp med info om var grejorna fanns. Gissa om killen som ägde dem blev förvånad när han kom upp till stugan och upptäckte att hans saker fått fötter. Han hade nämligen bara gått nedströms för att fiska där och hade inte alls glömt kvar något. Eftersom ingen bil fanns kvar utgick fiskaren som tog hand om utrustningen att han var ensam kvar. Nåväl efter ett samtal med mig så ordnades det hela upp.

Så vill jag bara förtydliga något jag skrev i helgen. Jag hade pratat med fiskare som hade haft ett i deras tycke fantastiskt fiske i strömmen de hade vänt 10-12 fiskar var. Detta är inte något som vi på något sätt tycker är OK..Tvärtom det är ju just ett sådant fiske som förstör chanserna för många av de övriga fiskarna där. Sätt gärna tillbaka någon enstaka fisk, men tänk på era fiskande kamrater som inte har samma flyt som ni. Det är dålig fiskeetik att springa från pool till pool , fiska av hotspotsen och kroka så många fiskar man kan.

Hälsar Peter.