Så lämnar vi november månad bakom oss. Kanske vår bästa fiskemånad detta år om man ser till hur folk fått fisk? Det fina fisket fortsätter egentligen även under December, åtminstone så länge det är milt. Det brukar avta i takt med att kylan kommer. Däremot så har det avtagit rejält med tillströmningen av folk sista 2 veckorna och vi har gått in i lågsäsong. Det blir automatiskt så när det börjar lacka mot jul. Folk sysslar med andra saker och vi vet ju att det förr eller senare blir betydligt kallare, vilket påverkar lusten att åka ut och fiska.

Så vi är verkligen inne på slutet av denna säsong. Receptionen har bara öppet mellan 8-12 på vardagar. På helgerna är det stängt. De som vill fiska på helgerna måste förhandsboka eller nyttja Swish-listan mittemot receptionen. Vi har tagit upp båtarna i alla de vanliga P&T sjöarna för säsongen, och i Specialsjöarna åker de upp i början av nästa vecka. Det innebär att det är sista chansen att fiska där med båt denna helg. Vill någon det så är det bara att höra av sig idag eller imorgon.

Flugströmmen är stängd från och med idag på vardagar. Fram till Jul kommer vi bara att köra den på lördagar och söndagar. Sen får man vänta tills Premiären den 4/3 – 2023.  Det finns faktiskt bara möjlighet att fiska där nu på söndag 4/12, samt 1 plats kvar den 11/12, och några platser kvar den 18/12. Så behöver ni en jula-fisk, så finns chansen.

Välkomna!

Håkan