Hej på er! Denna dag började med ett telefonsamtal klockan 7 i morse. Ulrika vår klippa i receptionen kände sig risig och vågade inte gå till jobbet. Vilket var alldeles korrekt reagerat av henne. Vi får väl se vad testet säger. Nåväl detta samtal fick till följd att min och frugans efterlängtade sovmorgon fick ett abrupt slut nog gnällt om detta. Gnällde gjorde man vid strömmen idag bara småfisk där tyckte man. Vi har ju haft ett antal rejäla klunsar där ett tag så nu förväntar sig alla att de ska få 6 kgs. Så är icke fallet. Idag kom en pall kalk så vi fick kalkat i Kalvagylet. Nu ska det kunna hugga regnbågar där igen.

Så vill jag passa på att tacka för er visade uppskattning  för mig i samband med försäljningen. Man blir ju rörd av alla vänliga hälsningar. Jag kommer att vaka över Harasjömåla ett bra tag till. Redan nu känner jag att det kommer att bli bra och jag ser ju att det händer positiva saker på campen varje dag. Det är bra fart och ett tydligt engagemang. så jag känner mig lugn och fin.

Vi kommer att ha ett par bjuddagar åt er som var med och jobbade med och sponsrade till kallvattenledningen. Det kommer att komma inbjudningar per mail till er. Det blir trevligt om nu inte vi blir drabbade av corona.

Ha det bäst hälsar Peter