Hej och glad midsommar på er alla .Detta underliga år allt är som vanligt när man vaknar. Träden är gröna fåglarna sjunger och solen skiner, men så sätter man på radion och den bistra verkligheten kryper under skinnet på en.

Den ene domedagsprofeten efter den andre predikar om krisläget i pandemins spår. Våra kära ungdomar verkar ta det hela med en klackspark och skiter totalt i   konsekvenserna av att festa och leka byta maten med varandra.

Undrar hur de mått om de dragit döden över sina föräldrar för en stunds lek i ungdomligt oförstånd.

 

Jag ska inte raljera över detta var nog lika dum jag i den åldern. Vårt arbete med att få  kallvatten ledningen på plats fortskrider sakta men osäkert. Det är minsann inte så lätt att få till det hela men idag så har vi kikat på var den första biten ränna ska grävas. Det verkar som om det kommer att gå vägen . Vi har också löst problematiken med att sänka ledningen tror vi . Dessutom så  har vi kommit fram till hur vi ska fästa in röret intaget. Jag kommer att vara tvungen att stänga av strömmen ibland. Det är tyvärr omöjligt att säga hur lång tid det tar. Vi kommer att använda 2 betongfyllda160 rör som sänken ca 1,5 meter långa lagda som ok över ledningen. Det kommer att behövas en hel del bitar så har någon begagnade rör med räfflor minst   i dimensionen 160 X1500. Så tar vi gärna emot dem.

 

Om fisket denna helg vet jag intet då jag är fri. Kan dock säga att några abborrar blev det inte för mig. Det var helt dött.

Hälsar Peter.