Så är det plötsligt söndag förmiddag igen. Dagarna bara flyger förbi. Det är verkligen mycket folk i omlopp om helgerna vilket känns bra för vår del. Det har kommit upp mycket fisk i helgen, ändå har vi fått många rapporter om trögt fiske. Framför allt i strömmen. I Fredags kom det upp 30 fiskar, vilket är mycket bra egentligen, men igår kämpade man frenetiskt för de 14 som var registrerade. Ändå är rapporterna entydiga. Man ser mycket fisk men de är svårtrugade. Veteranen Thomas Dahlberg hade stora problem och det syntes som om han skulle gå bom efter 2 dagars fiske, men så i grevens tid, i går kväll, så lyckades han fånga en. Han fiskar där idag också. Får se hur det går?

Det som var roligt med strömmen i går var några första gångs besökare som lyckades få fisk på geting. Funkar alltså även i strömmen, där de flesta kämpar med sina stora streamers.

48 registrerade fiskar i sjöarna igår är en bra registrering. Det är ju långt ifrån alla som registrerar sin fisk. Fångsterna är spridda på spinn, fluga och mete. Vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka? Det går ju helt klart att få fisk på allt även om en del klagar. 

Nu ligger en ny vecka framför med nya äventyr.

Väl mött

Håkan