Hej ! Nu är det varmt så att det räcker. Jag lekte säl i Tuesjön igår när vi skulle göra rännan till kallvattens ledningen. Det är väldigt brunt vatten i år jag såg knappt mina händer ens och fick känna mig för. Vi har för oss att använda 25 liters orange eller blå plastdunkar i par fyllda med diabaskross som tyngder till att sänka ledningen. Vi söker nu efter sådana dunkar med gjutet handtag. Vi hade ett tiotal tomma dunkar som det varit arbetsbensin . Nu behöver vi bara 390 st till. Så ligger ni på tomdunkar så tar vi så gärna hand om dem. Det kan ju vara skönt att slippa köpa alla 390.

Det är mycket folk i omlopp idag med jag hade 7 bilar parkerade  vid Stasjön. Ett hemesterpaket är på gång för er som vill bo i stuga en vecka i sommar.

Sedan måste jag tyvärr meddela att vi inte har stugor med hund ! Den får man faktiskt  ta med sig själv. Det finns ju så många olika hundraser. Det är något som luktar illa receptionen men det är inte kalsongerna tillhörande en kär stammis för de bytte han igår det vet min fru som hört av Ulrika.

hälsar Peter