Så går det mot helg igen! Det har varit bra tillströmning av folk hela veckan, och det är, som vanligt på hösten, mycket folk på väg hit idag. Fisket verkar ha varit överlag mycket bra sista 2 veckorna och vi hoppas det fortsätter så. Fick ett härligt mail igår från en nöjd strömmen fiskare. Det är naturligtvis något vi tycker mycket om. Vi vill ju att alla ska vara nöjda och trivas hos oss. Tyvärr är det inte alltid så. Ibland får man mail från någon som är missnöjd också. Vill i alla fall dela med mig av det positiva, för det vittnar lite om hur fisket är just nu. Här kommer det:

Tack för en härlig dag hos er i Flugströmmen. Helt klart ett av Sveriges bästa P&T vatten! Fantastisk inramning/miljö och bra med fisk i fin kondition.
Rapport:
Jag fick 4 bågar som alla fick gå tillbaka (givetvis krokades dem av i håven utan att lämna vattnet). Mina två kollegor hade var sin båge på där den ena lossnade medan den andre slet av tafsen. Så tyvärr en fisk som simmar med fluga kvar i munnen. Fick på både streamer och mindre nymf. Helt klart blir det fler besök i strömmen framöver och vi längtar redan till nästa besök!
Mvh Adam

Vi är ju inne i älgjaktsveckan nu och det har jagats älg i området. Alla uppskattar inte det, men det är så det ser ut varje år. 2ndra måndagen i oktober så startar älgjakten i området. Detta innebär att det kan vara älgjägare ute i området i helgen. Vill bara informera er alla som är på väg hit om det.

Håkan