Tänkte tyvärr gå ut och varna alla våra kunder från att handla av fiskeflugor.se. Har själv gjort det misstaget. Har blivit helt blåst. Jag beställde, betalade och fick varan i fråga. Inga problem där. Problemet var att varan var defekt. Efter ett antal mail och försök att få tag i någon på företaget utan resultat, så måste jag tyvärr inse faktum. Företaget är totalt oseriöst. Det går inte att reklamera en vara. Det går överhuvudtaget inte att få tag i någon på företaget.

När man såhär i efterhand kollar upp vad som skrivs om fiskeflugor.se så finner man att det är många som råkat ut för precis samma som jag. Nu är det för min del inga stora summor det handlar om, men jag måste ändå varna alla er andra. Ni kommer att bli blåsta förr eller senare om ni handlar där. Dessutom, hur seriöst kan ett företag vara som det inte går att nå?

Håkan