Bevare mig väl sicket väder vi hade igår. Det snöade, regnade och var solsken om vartannat. Det var några få tappra som stod ut med vädrets makter ändå och det betalade sig för de flesta. I strömmen var det bra fiske. Jag har inte fått in journalen än men det togs bra med fisk. Jag var där och satte ut ny fisk i går kväll och solen lyste på mig tills jag kom till odlingen då spöregnade det så klart. Nåväl fisken skulle lastas när jag satte på syrgasen upptäckte jag att det var ett stort hål i slangen. Så det bubblade som ett jacucci bad . Efter att ha letat häcken av mig efter verktyg kniv.och tändare kunde jag lasta och få iväg fisken. Vid strömmen hade någon ljusets telning rensat vid vattnet igen. Jag grymtade lite åt dem som stod vid kojan men de kände sig inte skyldiga utan riktade misstankarna åt annat håll. Annars var allt lugnt och skönt.

Hälsar Peter