Som alla har märkt, så fick vi vinter i stort sett i hela Sverige denna veckan. Så även hos oss. Detta innebar att isen la sig nästan överallt. Det har vänt och blivit milt igen. Vi får se hur mycket is som hinner gå väck innan helgen? En del av Västra Harasjön, Stora Kroksjön och Vielången är i alla fall fiskbar i dagsläget. Kan vara något mer? Strömmen är det inga problem med, det är öppet vatten. Vi återkommer under morgondagen med hur isläget ser ut.

Det går mot slutet på säsongen och vi stänger receptionen på fredag. Det innebär att de som vill fiska bör ringa upp och boka så vi kan hänga ut kort, eller lösa via kortautomaten. De flesta båtarna ligger på land och är vinterbonade i dagsläget och vi kommer ta upp de resterande så fort som möjligt.

Vi stänger även ner stora servicehuset vid receptionen. Som vanligt ligger det en massa kvar i frysarna. Vi kommer tömma dem på måndag, så finns det någon som har något kvar där som ska räddas så hör av er. Under vintern kommer vi att ha lilla servicehuset bakom Torpet igång, så gäster hänvisas dit.

Håkan