Från och med idag öppnar vi de sista sjöarna i området för isfiske. Det är Lilla Kroksjön och Stasjön som är helt ofiskade i vinter. För de gäster som väljer att bo hos oss, i stuga eller på campen, öppnar vi även för fiske i Aspegylet på det vanliga dagkortet.
Isarna är fortfarande fina. Mellan 25 – 30 cm. Det har ju slagit om med vädret och vi får en jättefin vecka med + grader på dagarna och en del blir oroliga att isarna ska bli osäkra? Det tror inte vi. Vi har minus om nätterna här och det innebär att det händer inte så mycket. Visst, dagtid töar det och blir lite blött och slabbigt på isen, men så länge det fryser till om nätterna så händer inte ett dugg med tjockleken. Vi tror på en fantastiskt fin fiskevecka med bra väder. Fisket brukar också gå åt det positiva hållet med mildgrader. Köldstela fiskar kvicknar till och blir aktiva.
Vi kommer att sätta ut lite ny fisk nu i början av veckan i de sjöar som varit öppna längst och fiskats mest. Dessutom förbereder vi för pimpeltävlingen på lördag. Läs mer under senaste nytt/pimpeltävling. Passa på att anmäla er ni som är sugna. Missa inte heller vårt sportlovserbjudande:
Boka stuga 30 kvm eller större så får ni 50% rabatt på fiskekorten (gäller endast Put&Take kort) Erbjudandet gäller från den 19/2 – 28/2.
Vi har även plogat ena knattedammen för knattarna att åka skridskor på och pimpelfiska, så passa på! Damma av husvagnen eller boka en stuga, och ta med er familjen upp i veckan och njut av ett par sköna dagar hos oss.
Välkomna!
Håkan