Jack Frost har slagit till ett par dagar här med minus grader. Ingen is att tala om på sjöarna ännu. Det ska ju vända i morgon och bli mildare igen. Detta borgar för ett sista ryck till helgen. Det blev så uppskattat med fiske i hyrsjöarna förra helgen trots skitvädret att vi fortsätter till helgen igen. Alltså, Fredag, lördag & Söndag (24-26/11) går det bra att fiska i våra hyrsjöar på det vanliga P&T kortet för alla som vill besöka oss. Naturligtvis får ni även fiska i de ordinarie sjöarna också. 

Det finns även plats i Flugströmmen på fredag & lördag. Det är bara att boka på. Det är ju slut med varje dags uthyrning i strömmen för säsongen, men blir det 7 man så kör vi och det är det på fredag och lördag. Så det är bara att ansluta sig.

Det är sista helgen som receptionen är öppen för säsongen. Vi har öppet 8-12. Sen stänger vi receptionen för säsongen och då når ni oss enbart via mail.

Båtarna ligger fortfarande i sjöarna och jag tror inte vi hinner på börja upptagningen denna veckan. Därför finns det chans på det också till helgen.

Passa på att utnyttja sista möjligheten!

Håkan