Hejsan! Visst blir man lite fundersam på hur det ser ut i skallen på Mcdonaldsgenerationen. Jag såg först en tom kaffemugg mitt på vägen och efter ett hundratal meter låg resterna från måltiden slängda mitt på vägen de med. Jag förundras över den totala avsaknaden av respekt för ordning och reda och likgiltigheten för vår miljö. Jag ber till högre makter att jag aldrig ska hamna bakom en bil som gör en sådan  dumpning. Då skulle det nog brista totalt för mig. Fisket börjar ju komma igång efter den varma sommaren och det landas fisk igen både i strömmen,Björnagylet och faktiskt också från Kalvagylet. Vi har utbildat ett antal nya hungriga tillsyningsmän som ni säkert kommer att träffa på i höst. Vi har haft på hälsning i Dammets gyl av metare. Denna gång var våra kameror uppsatta på annat håll men det är bara en tidsfråga innan de åker dit.

Hälsar Peter