Hej på er alla! Vilken rusch! Här upplever vi en boom i coronans spår . Det bokas som aldrig förr och vi  har i stort sett fullsatt i stugbyn. På campingen börjar det med att bli ganska fullt . Vi har nu packat 400 sandsäckar till tyngder åt kalllvattensledningen från Tuesjön. Stort tack till alla som hjälpte oss med det utan er hjälp så hade vi nog fyllt säckar än. Nu är vi snart färdiga med alla förberedelser inför byggandet av ledningen. Det ska bli spännande.

Vi har nu glädjande nog blivit godkända som friskvårdsleverantör. Nu ska vi bara få ordning på hur vi praktiskt lägger upp det. Det finns en del varianter. Det enklaste är ju att ni behåller kvittot och lämnar det till er arbetsgivare. Detta har vi efterlyst länge. Det är ju väldigt många som ser fisket som sin säkerhetsventil till att komma loss ur stressen.

Jag upplever att det blivit rätt stökigt här runt sjöarna den sista tiden. Många utryckningar för  våra tillsyningsmän och mig själv. Det är eldare och campare som ockuperat våra faciliteter som vi gjort åt våra betalande kunder. Det har även förekommit rent  tjuvfiske ett par gånger. Senast igår så hade vi en metande barnfamilj i strömmen.

Det mesta flyter på och det är vi så klart glada för.

Hälsar Peter,