Hejsan nu är det snart vår på riktigt. Man kan redan skönja vissa tecken i naturen .  Bland annat de brun vita pappersbitarna som ligger här och då gärna i direkt anslutning till våra bajamajor i området. Det är visst skönt att skita ute. En liten rekommendation bara sparka gärna upp ett litet hål i marken så att resultatet medelst ett enkelt fotsvep kan döljas. Det tycker jag vore trevligast för alla parter.

Vi gick runt Stasjön jag och frugan och kom då fram till en provisorisk fiskeplats på västra sidan nära norra änden av sjön. Det såg verkligen ut som en svinstia där. Det var gamla pappmuggar som innehållit kaffe, cigarettpaket, räkskal i massor och papper som hängde i buskarna. obegripligt att någon beter  sig på detta sätt.

Fisket har varit osedvanligt trögt den sista veckan i vanlig put and take vet inte vad det beror på. Fisken är hel och fin och i bra storlek. Pigga är de vid utsättningen med. Jag kan bara konstatera att det knappt inte syns några vak alls. Vilket ju betyder att fisken går djupt och ev. väntar på ett väderomslag. Märkligt nog så hugger de bra i strömmen och specialsjöarna . Fiske blir man aldrig klok på .

Kommer ni till helgen så ses vi . Jag är i selen hela helgen.

Hälsar Peter.