Hej på er ! Ibland får man se oväntade syner. När jag körde till jobbet idag så stod det en stor svart amerikanare ”typ raggarbil ” parkerad mitt i Vielångskröken. Två killar var utanför den ene av dem stod mitt på körbanan och hade halat fram ” ålen” och pissade. Vet inte om han var ovanligt nödig, full,dum eller om det var något slags mandomsprov att överleva en pissning i Vielångskröken. Häpen blev jag i alla fall. Sedan kom det in en kille visade kort på två sorters powerbait bl.a salmoneggs med vitlöks scent. Han berättade att hans granne brukade fiske gädda med det. Detta har jag då aldrig hört förut att gäddan skulle ta powerbait utom i så fall worms sakta infiskade. Har ni erfarenhet av detta fenomen så vill jag gärna ha era synpunkter, Det är fullt tryck denna helg fullt förståeligt med fint väder  och om fisken inte är på hugget ta ett kliv ut i svampskogen där blir korgen snabbt full.

Hälsar Peter.