Imorgon, på Nationaldagen, 6/6, så har receptionen öppet mellan kl 8.00 – 15.00.

Nu, lite om fisket. Trots sommarvärmen under dagtid så får vi ändå säga att fisket är bra. Tempen går ner bra om nätterna vilket håller fisket igång. Även Flugströmmen levererar fortfarande bra med fisk. Det är inte för varmt där ännu.

Naturligtvis så är fisken aktivast på morgnar och kvällar, med lite stiltje framför allt på eftermiddagarna. Vårt tips till er som fiskar i sjöarna. Satsa på båt i de lite större sjöarna under dagtid. Koncentrera fisket morgnar och kvällar närmare land för att under dagtid kajka runt på frivattnet och söka fisken på mellan 3-4 meters djup. Gärna med en liten wobbler. Det brukar ge resultat.

Testade själv en lite rolig grej i lördags kväll. Vi har fått hem lite konstgjorda gummibeten från Tyskland som vi säljer i butiken. Där finns bland annat konstgjorda stora maggots. Jag satte på en sådan på kastmete till frugan och satte doftmedel (har vi också) på den och metade som vanligt. Det tog inte lång stund förrän det small. Upptäckte dock att det var viktigt att kroka fisken, då de inte svalde den ordentligt. Blev lite förvånad. Hade inte väntat att det skulle funka så bra, men det gjorde det. Ett tips, kanske….

Väl mött framöver & skitfiske!

Håkan