En hel del fisk fångades igår. Det var positivt. Fisket blir sakta och stadigt bättre och bättre. Egentligen tycker jag det är riktigt bra fiske. Visst, det blåser nordan och vädret växlar lite. Vissa dagar är det sämre och andra hugger det riktigt bra. Egentligen normalt för årstiden. Det är inte på något sätt omöjligt att fånga fisk.

När jag därför pratar om bra fiske eller dåligt så utgår man alltid från den stora massan, där många är oerfarna fiskare. Ibland ställer det lite större krav på fiskaren för att få fisk och ibland får alla fisk hur man än bär sig åt.

Vi har en hel del att göra även i veckorna just nu. Igår och idag har vi haft ett konferans gäng med allt vad det innebär. Blir alltid en hel del extra jobb med det. Men det är roligt samtidigt. Mycket värre när det är stiltje. 

I måndags opererade jag mig i handen, så denna veckan får jag prova på att vara vänsterhänt. Klart intressant!

Nu blickar vi framåt en ny fiskehelg.

Väl mött

Håkan