Sommar i augusti? Det känns som om det var den här värmen vi skulle haft i juli istället för augusti. Semester-rushen går mot sitt absoluta slut. Vi har fortfarande bra beläggning men den värsta tillströmningen har avtagit. Vi är oändligt tacksamma till alla er som besökt oss i sommar. Våren började ju i kris med corona och avbokningar, men sommarens tillströmning har räddat upp situationen. Corona faran är ju inte över, men vi har varit förvånansvärt förskonade här hos oss. Låt oss hoppas på en fortsättning på den vägen.

Fisket är också förvånansvärt bra för denna värmen. Anledningen är att värmen är sen och det kyler lite på nätterna nu i augusti. Dock, är det så att dagtid bör man söka sig ner under dagtid till mellan 3-5 meter. Här rekommenderar vi båt och släprodd med en liten wobbler som har skördat fina framgångar. Bottenmetarna får fint med fisk på powerbait. Flugfiskarna har haft bäst fiske på morgonen.

Vi höll på hela veckan med kallvattenledningen i Flugströmmen och har fått den på plats, men nu ska vi bara trimma in den ordentligt under veckan som kommer så får vi se vad det får för effekt?

Välkomna!

Håkan