Så har isen lagt sig överallt i Harasjömåla. Kung Bore har i helgen tagit ett fast grepp om oss och vintern har anlänt även till dessa delar. Får se hur länge han orkar hålla greppet?

Vi har en efterlysning att göra. Curt Johansson, gamle fiskmästaren i Mörrum, hade lyckats köra iväg med sin flugfiskeväst liggandes på biltaket häromdagen och naturligtvis låg den inte kvar där när han kom hem. Är det möjligtvis någon som har hittat en flugfiskeväst i området de senaste dagarna så blir både vi och allra helst Curt väldigt tacksamma om ni hör av er. Lägg ett mail till harasjomala@oktv.se.

Det fiskades i flugströmmen för sista gången denna säsong i lördags och söndags. Ja, i söndags blev det inte mycket till fiske, då vi vaknade upp med ett stort strömavbrott som drabbade stora delar av Olofström, Jämshög och naturligtvis även Harasjömåla. Det var riktigt synd om gänget som bokat Strömmen naturligtvis, de fick ju sin efterlängtade fiskedag förstörd. Vi beklagar det men det ligger helt utanför vår kontroll. Flugströmmens akilleshäl är ju att den drivs med ström.

I lördags däremot gick fisket bra. Ett 25 -tal landade även om man vittnar om köldstela och lite svårtrugade fiskar. Nu siktar vi in oss på premiären 2:e, 3:e & 4:e mars 2018. Glöm inte lottningen, ni som vill vara med! Dragningen görs 15 januari och anmälan ska göras skriftligen innan dess. Mail är lämpligt. Glöm inte ange för vilken/a dag/ar ni vill vara med i lottningen.

Håkan