Dagarna bara flyger förbi. Denna vecka har vi varit kort om folk. Peter, Stefan Zlatija och Ulrika har haft semester. Jag, Alicia, Jouko och Martin har försökt hålla ställningarna så gott det går. Fortfarande en del folk i omlopp fast industri semestrarna är över. Mycket bokat till helgen också. Känns bra.

Vi har tömt en damm i odlingen denna veckan som ska slamsugas på fredag. Samtidigt har vi tömt ena knattedammen på vatten och idag har en grävmaskin grävt ur botten och kanter. Det var mycket slam som behövde väck. Samlar ju på sig med åren.

Dessutom har vi fått andra problem att tampas med. Några vildsvin håller på att förstöra gräset runt stugbyn. De har börjat böka upp runt stugorna på nätterna och så kan vi inte ha det. Men det finns botemedel mot det, så vi ska nog få väck dem. Skulle det smälla någon natt framöver så är det inte terrorister…

Fisket har nog varit si och så där denna veckan. Det är fortfarande rätt varmt i vattnet och en del har problem att få fisk. Dock inte Italianos, som lämnar oss i morgon. Flugströmmen verkar ha det lite kämpigt, vilket inte är förvånande. De som fiskat där har ändå fått fisk, men idag vittnar rapporterna om svårfiskat. Måste upp och testa själv någon kväll.

Varmt Välkomna!

Håkan

#Fiske Fiskecamp Regnbågsfiske Flugfiske Spinnfiske Mete Regnbåge Blekinge Olofström Harasjömåla Camping Stugor Boende Uthyrning Konferenser