Vi har även denna vecka fyllt på lite fisk i 4 sjöar inför helgen. Det är så pass många som fortfarande fiskar och intresset för att komma i helgen är tillräckligt stort. Därför har vi idag satt fisk i Stora Vångagylet, Södra Bäckasjön, Björngylet och Dammets gyl.

Vi vill även slå ett slag för att det finns lediga platser kvar för enskilda att boka den 6-7/12. Det måste egentligen vara 7 man för att vi ska köra strömmen, men det är några som vill fiska de bägge dagarna så vi har bokat in dem, fast det i nuläget inte är 7 personer. Men vi tror intresset är så pass stort att det kommer att fylla på. Så nu har ni chansen ni som vill dit. Passa på och fyll upp, för sen är det nog kört för i år.

Receptionen är inte öppen i helgen, så ni som vill fiska bör ringa och boka i morgon för att få det uthängt. Ska ni bara fiska i de vanliga P&T sjöarna så går det bra att använda kortautomaten eller Swisha. Glöm då inte att ni måste skriva in er i liggaren utanför renseriet, annars är det inte giltigt som kort.

Skitfiske!

Håkan