Så kommer då lite efterlängtade besked för alla fiskesugna. Det har ju varit milt denna veckan och blåst en hel del vilket medför att det finns en del öppet vatten hos oss. Så vi tänkte ge er en liten lägesbeskrivning.

Västra Harasjön är helt öppen och fiskbar i dagsläget. I Vielången är hela södra delen öppen. Lilla Kroksjön & Stasjön är i princip helt öppna också. Även i Stora Kroksjön är det fiskbart på ett par ställen. För flugfiskaren så är det Dammets Gyl som nästan är helt öppen i skrivande stund. Även Specialsjöarna har öppet vatten. Gategylet är helt fiskbar. Hallagylet har också en hel del öppet vatten. Mjöldrängen har bara öppet på den sidan som flugströmmen finns. Övriga sjöar är i nuläget helt täckta med is. Sjöarna kan ju naturligtvis gå upp mer under helgen. Det är rent utav troligt att det blir så, och då är naturligtvis fiske tillåtet.

Tänk på att om ni vill fiska i Specialsjöarna så måste ni ringa och boka nu under förmiddagen idag. Det är förhandsbokning enbart som gäller där. Vi har inte öppet i receptionen under helgen. Ni som vill fiska i de vanliga sjöarna löser kort via Swishliggaren mitt emot receptionen.

Varmt Välkomna!

Håkan