Vi fick ett positivt och trevligt brev med lite positiv feedback från en av våra gäster på lyxfiskedagen i strömmen. Han fiskade både lördag och söndag där. Oftast får vi ju bara negativ feedback när någon misslyckats eller har något att klaga på. Då kan man känna sig lite misslyckad. Därför blir man alltid lite glad när någon ger positiv respons också. Det var en del som upplevde fisket trögt i strömmen i helgen, och då var det naturligtvis vi som inte satt i fisk. Därför ville Thomas här nedan ge sin syn på saken. Här kommer brevet….

Hej Harasjömåla,
Tack för 2 fantastiska dagar i flugströmmen, som vanligt med mycket fin fisk i.
Denna gång räckte inte min kunskap och noggrannhet till några jättefångster, fick 6 fiskar på 2 dagar. Men det man vet med flugströmmen i Harasjömåla är att det alltid finns massor av fisk att fiska på, gäller bara att vara tillräckligt skicklig för att under en fiskedag fånga ca 6-10 fiskar när förhållandena är svårare. Klart väder, kallt vatten samt nordlig vind mm mm mm kan göra det mycket svårare till fångst. Men dom finns där, jag vet 🙂

Träffade 2 bröder som var och  i strömmen på söndagen. Dom var fantastiskt skickliga fiskare och hjälpsamma. Tillsammans fick dom uppskattningsvis 15 fiskar när många andra som var där tyckte det var ett dåligt fiske. Jag själv tycker det var svårt denna gång men inte dåligt. Hoppas ni förstår skillnaden på hur jag menar, för 15 fiskar på 2 man inte är ett dåligt fiske. Dom berättade att dom använt och provat ca 50 olika flugor var, allt från små nymfer till streamer och använt olika fluglinor och tafsar för att kunna lista ut vad som var bäst för dagen. Dom sa också att bäst gick det för dem när dem fiskade djupt och långsamt oavsett val av fluga. Själv kommer jag gärna tillbaka på nästa lyxfiske om jag får möjlighet. Med dom tips jag fick av dessa skickliga flugfiskare hoppas jag då kunna få fler fiskar i denna fantastiska fina flugström.

Mvh
Thomas Dahlberg